Wielren Wedtips

Wedden op wielrennen is aan een flinke opmars bezig. Nederland is vanouds een wielrengek land, eigenlijk al sinds de gloriedagen van Joop Zoetemelk  en Gerrie Kneteman.

Vroeger ging het vooral om de Tour de France, en later kwamen daar de Giro d’Italia en de Vuelta a España bij. Tegenwoordig is er ook veel meer aandacht op tv en in de media voor allerlei kleinere wielerrondes en wegwedstrijden die veelal deel uitmaken van de UCI World Tour. Met de komst van internet is de informatie over de prestaties van wielrenners allemaal onder handbereik gekomen. Daardoor is online gokken op wielrennen ook zeer aantrekkelijk geworden.

In het wielrennen zijn er favorieten, en iedere wielerronde heeft een aantal vaste kanshebbers die het goed doen op het type terrein dat het parcours volgt, of het weertype waarbij een race wordt gereden. Deze kennis komt je goed van pas bij het gokken op wielrennen.

Bij iedere race zijn er altijd een aantal gevaarlijke outsiders. Als jij kunt voorspellen dat één van die underdogs de winnaar wordt, heb je al snel een leuk bedrag te pakken! Omdat er vaak wel meer dan honderd wielrenners aan de start verschijnen bij een wielren evenement, lopen de noteringen al snel op. Met een juiste voorspelling bij een weddenschap wielrennen kun je daar enorm veel voordeel mee doen.

Bij het wedden op wielrennen is het handig om te weten wat je van een wielrenner kunt verwachten bij verschillende ritsoorten en hoe ze het gedaan hebben in een vorige editie van de wielerklassieker waarop je wilt inzetten. Ook kun je op internet makkelijk uitvinden wat de huidige prestaties van jouw favoriet zijn, waardoor je nog  scherper kunt inzetten bij een gokje op wielrennen.

Geef een antwoord