Wedden op Wielrensport

wedden op de Alpe dHuez

wedden op de Alpe dHuez

Wedden op wielrensport is de manier om jouw kennis van het profwielrennen ten gelde te maken. Want hoe meer je weet hoe meer kans je hebt om een weddenschap op wielrennen te winnen. Door een klein bedragje in te zetten kun je vaak al een flinke som geld verdienen.

Wedden via pc of mobiele telefoon

Je kunt inzetten op een wielren weddenschap terwijl je zit te kijken naar een live verslag van een wielerronde op tv. Dat doe je via je computer of zelfs via je mobiele telefoon of iPhone. De meeste online bookmakers bieden weddenschappen op wielrennen aan voor de grote wielerrondes, maar ook zijn er volop weddenschappen voor de kleinere wegwedstrijden.

Als je het wielrennen volgt: waarom zou je dan niet eens proberen een gokje te wagen op de winnaar van een wedstrijd of etappe in de Tour de France 2015? Eén van de dingen die het wedden op wielrennen heel aantrekkelijk maakt is dat er veel deelnemers aan de start verschijnen. Daardoor hebben individuele wielrenners soms noteringen die tot wel 300x zo hoog zijn als de favoriet. Onze wedtip voor de Tour de France is dan ook wed eens op een outsider. Verrassingen zijn er altijd.

De praktijk van het gokken op wielrennen laat echter zien dat de uiteindelijke winnaar van een wielerwedstrijd regelmatig te vinden is in de middenmoot van de aangeboden weddenschappen. De favoriet stelt soms teleur, en ook kent iedere wedstrijd valpartijen, blessures en materiaalpech.

Een favoriet voor de eindzege bij het wielrennen staat vaak genoteerd met een winstkans van tussen de 2,00 en 4,50, en wordt meestal gevolgd door namen waar je noteringen van tussen de 8,00 en 40,00 bij leest. De uiteindelijke winnaar is maar al te vaak van te voren gewaardeerd tegen een notering van bijvoorbeeld 12,00. Als je daar een tientje op hebt ingezet win je al snel 120 euro!

Geef een antwoord