Voetbal Tips

Tip 1 wedstrijdstatistieken

Verdiep je in de statistieken van de wedstrijd. Kijk of de beide teams eerder tegen elkaar hebben gespeeld. Ook wat de teams de laatste paar wedstrijden hebben gedaan en trek daaruit je conclusies waar je op kan gaan gokken met je wedden bonussen.

Tip 2 zoek naar het laatste nieuws

Zorg dat je het laatste nieuws van de beide teams weet. Misschien is hun beste speler wel geblesseerd geraakt in de laatste training.

Tip 3 Bonussen

Kijk voordat je een gratis account maakt bij een online bookmaker bij welke bookmaker u de beste welkomstbonus krijgt. Unibet geeft bijv. 50 euro bonus als u een account maakt.

Tip 4 de juiste wedstrijd

Wed alleen op sportwedstrijden waar u wat vanaf weet. De kans dat u de juiste beslissing neemt als u niks over de desbetreffende sport weet is nihil.

Tip 5 Geld

Zet uw geld verantwoordt in. Het is beter gespreid te wedden waardoor u op de lange termijn meer kans heeft op winst. Als u inzet doe het dan met bedragen die u kunt veroorloven.

Tip 6 quotes en odds

Open accounts bij verschillende online bookmakers zodat u de quotes en odds kan vergelijken en op de hoogst uitkerende odds kan inzetten.

Tip 7 voorwaarden

Voordat je een account bij een online bookmaker aanmaak lees eerst goed de voorwaarden. Bij sommige bookmakers is een minimale inzet of kan er pas uitgekeerd worden boven een bepaald bedrag.

Tip 8 betaling

Kijk of de  bookmaker uw betalingsmethode toepast. En hoelang het duurt voordat uw winst uitgekeerd wordt.

Geef een antwoord