Unibet Bonus – €50

Al sinds 1997 is Unibet een van de bekendste wedkantoren in de wereld. Mede door deze ervarenheid is dit Zweeds bedrijf inmiddels niet meer weg te denken in de bookmakerwereld. Daarnaast is Unibet ook bekend vanwege de Unibet bonus, een welkomstcadeau voor ieder persoon die zich laat registreren op de site.

Door jezelf aan te melden bij Unibet heb je toegang tot alle openstaande weddenschappen. Het registreren is simpel te doen op de site. Daarnaast is aanmelding gratis. Als extra cadeau krijgt u ook nog eens een Unibet bonus van 100% bij uw eerste geldstorting (€50,- max.). Ter voorbeeld: Als u €45,- stort op uw account, dan ontvangt u van Unibet de Unibet bonus ter grootte van datzelfde bedrag. U krijgt dan dus €45,- cadeau waardoor u een totaal van €90,- op uw account hebt staan.

Met dit bedrag kunt u uren bezig zijn op de vernieuwde en overzichtelijke site van Unibet. Van paardenraces tot voetbalwedstrijden, als er ergens een weddenschap is, dan heeft Unibet deze! Zeker als sportfanaat is er genoeg te beleven op de site. Voor weddenschappen omtrent baseball, basketbal, boksen, wielrennen, veldrijden, darten, politieke weddenschappen, zaalvoetbal, handbal, ijshockey, rugby, snooker, speedbay, tennis, volleybal, waterpolo, wintersporten bent u bij Unibet aan het juiste adres. Dit gecombineerd met de voortreffelijke Unibet wedden bonus zorgt voor een grote gokbelevenis.

De site van Unibet, unibet.com, is gebruiksvriendelijk en staat bekend om de zeer snelle laadtijden. Daarnaast biedt Unibet ook heel veel livestreams bent, waardoor u altijd op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen in het door uw gekozen sportgebied.

Een ander voordeel naast de Unibet bonus is de Nederlandse klantenservice waaraan u dag en nacht vragen kan stellen. Naast het gratis telefoonnummer wat u kan bellen krijgt u ook nog altijd binnen 48 uur antwoord op al uw vragen die u per e-mail heeft gesteld.

Ook staat Unibet bekend om de gemakkelijke en veilige manier van storten en uitbetalen. Wanneer u bijvoorbeeld voor de eerste geld wilt storten zodat u de Unibet bonus in ontvangst kan nemen, kan dit via de grote creditcardverschaffers, maar bijvoorbeeld ook met het gebruiksvriendelijke iDeal. Als u het geld wat op uw account staat wil laten storten op uw bankrekening, dan hoeft u daar ook maar maximaal twee dagen op te wachten.

Wanneer u overtuigd bent geraakt van de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van een van de grootste bookmakers van de wereld, verspil dan zo weinig tijd en meld uzelf aan op Unibet. Dan kunt u bij uw eerste storting ook meteen de Unibet bonus in ontvangst nemen.