Handleiding Live Wedden

Live wedden is het aangaan van weddenschappen bij een online bookmaker op een wedstrijd die bezig is. Dit is de makkelijkste verklaring voor Live Wedden. Op de engelse bookmaker sites noemen ze het “In running bets”.

De live weddenschappen worden meestal aangeboden op balsporten. Voetbal, tennis, rugby, volleybal, basketbal en handbal zijn de favorieten maar ook tafeltennis of curling zijn sporten waar je live op kan wedden met je unibet 50 euro bonus.

Het verschil tussen gewoon wedden op sport en live wedden op sport is dat tijdens de wedstrijd je kan inschatten welk team de beste winstkansen krijgt. Als de beste speler van het veld wordt gestuurd heeft dat invloed op de wedstrijd. Bwin past dan de odds aan waardoor de winstkansen veranderen.

Je moet dus snel kunnen reageren op gebeurtenissen in de wedstrijd en de odds van de online bookmaker in de gaten houden. Vaak kunt u op veel uiteenlopende zaken wedden van de hoeveelheid hoekschoppen, de eerste gele kaart tot wanneer het eerste of tweede doelpunt. De bookmakers veranderen de odds elke keer als er wat gebeurt.

Live streaming

Wat een aantal grote online bookmakers als extra service aanbieden is Live Streaming. Dit houdt in dat je gratis naar een live sportevenement kan kijken en dan gelijk live kan wedden. Deze wedstrijden zijn vaak niet via de gratis kanalen te bekijken.  Diverse buitenlandse voetbal competities bijna alle ATP en WTA tennis toernooien en verschillende kwalificaties van sportevenementen.

Geef een antwoord