Confederations Cup nog niet ten einde bij Unibet

Met de halve finales in het zicht zijn de poulewedstrijden van de Confederations Cup 2013 zo goed als afgelopen. Spanje en Italië deden reeds goede zaken, terwijl ook Brazilië haar eerste twee poulewedstrijden winnend af wist te sluiten. Maar welk land gaat de finale halen? Speel er op in bij Unibet en wie weet houd je er nog iets aan over!
Gratis wedden met Unibet Mobiel

PS3 of iPad

Naast het winnen met reguliere weddenschappen kun je aan wedden op wedstrijden van de Confederations Cup 2013 ook nog een PS3 of iPad 3 winnen. Daarnaast gaan er ook cash prijzen weg. Dit doe je door je tegenstanders op de ranglijsten van de promotie te verslaan. Tot en met 30 juni kun je vooraf op wedstrijden wedden. Je krijgt punten voor de weddenschappen als je wint.

Hoe meer je goed hebt, des te meer punten win je. De winnaar van deze promotie ontvangt een uniek WK 2014 pakket voor twee. De tweede plaats ontvangt een iPad 3 en het bronzen eremetaal vertaalt zich in een Playstation 3. De volgende 47 winnaars ontvangen allen cash prijzen! Kijk voor de precieze winnaarstabel op de website van Unibet. Nog geen lid van Unibet? Schrijf je hier in of kijk naar onze Unibet Bonus review.

Finale Confederations Cup

Maar welk team komt er dan in de finale? Kan Spanje, winnaar van de laatste drie hoofdtoernooien, haar favorietenrol waarmaken, of mag Brazilië met de eer opstrijken in eigen land? Het kan allemaal. De vraag is wat jij denkt en wat jij er aan over houdt. Vul snel je gebruikersnaam in bij Unibet en win!